loader image

Liimaton CLT

(liittimillä koottu massiivipuulevy)
Karelia Puutec Liimaton CLT

Liimaton CLT

(liittimillä koottu massiivipuulevy)

Karelia Puutec oy:n kehittämät CLT- eli monikerroslevyt ovat massiivipuisia, liimattomia rakennuslevyjä, jotka kootaan käsityönä mekaanisilla liittimillä. Levyt ovat ristikkäisten puulamellien ansiosta lujia ja hyvin muotonsa säilyttäviä. Tarjoamme liimattomia vaihtoehtoja markkinoilla jo olevien liimattujen CLT tuotteiden rinnalle.

Pohjois-Karjalaista LÄHIPUU® laatua Kontiolahdelta

Karelia Puutec käyttää liimattomissa CLT-levytuotteissaan pelkästään paikallista sahatavaraa, joka tulee noin 50 kilometrin säteeltä pientuotantotiloistamme. Tuotteiden arvoketjun paikallisuudesta kertoo LÄHIPUU® -tuotemerkki. LÄHIPUU® konseptissa lähialueet hyötyvät taloudellisesti ja tukemalla konseptia tuemme alueen työllisyyttä sekä uusien työpaikkojen muodostumista. Ympäristönäkökulmasta raaka-ainetta tai sahatavaraa ei kuljeteta pitkiä matkoja, jolloin päästöt pienenevät huomattavasti. Nämä ovat meille tärkeitä arvovalintoja.

Pohjois-Karjalaista LÄHIPUU® laatua Kontiolahdelta

Original Lähipuu

Vähäpäästöinen, visuaalisesti kaunis ja muunneltava

Liimaton CLT-levy mukautuu moneen.

Vähäpäästöinen, visuaalisesti kaunis ja muunneltava

Kompaktit ja ekologiset puurakennukset ovat kasvaneet maailmalla minitalo-trendiksi, johon liimaton CLT-levy vastaa erinomaisesti. Kevyitä puulevyjä voidaan hyödyntää tehokkaasti rakennettaessa esimerkiksi saunoja, aittoja tai minimökkejä. Tuotteisiin liittyy olennaisesti vähäpäästöisyyden lisäksi monimuotoinen arkkitehtuuri, muunneltavuus sekä kiertotalous. Liimattomasta CLT:stä on helppo työstää isoja kuin pieniäkin asennusvalmiita elementtejä, joiden pinta soveltuu sellaisenaan myös osaksi sisustusta.

Elementit tehtynä toiveidesi mukaan

Levyvalmistus tapahtuu aina projektikohtaisesti huomioiden kunkin kohteen erityispiirteet. Tämä on mahdollista, koska tuotantomme on pienteollista, ketterää ja huolellista. Asiakkaana saatkin meiltä kokonaisvaltaisen palvelun kannolta valmiiksi tuotteeksi.

Elementit tehtynä toiveidesi mukaan

Kokonaisvaltainen palvelu toiveidesi mukaan. -Karelia Puutec

Lisätietoa liimattomasta CLT:stä tulossa loppuvuoden aikana.

Yhteystiedot

KARELIA PUUTEC OY
Y-2756131-8
Riku Mantsinen
040 571 5050
karelia[ät]puutec.fi

Sivukartta

Etusivu »

Hirsirakentaminen »

Liimaton CLT »

Mittatilaussaunat »

Puusepäntyöt »

Yritys »

Ilba logo
Original Lähipuu logo
Suomen hirsitaito logo
Copyright © 2023 Karelia Puutec Oy